Meny
”bild_tipstricks”

Tips och tricks – ta del av det digitala nyhetsflödet

I din prenumeration ingår mycket digitalt material. Alla har vi varit nybörjare – vi hjälper dig att komma i gång. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kundservice. På den här sidan går vi igenom hur du kommer åt nyhetsflödet på Mellanbygden.

✔ Digitalt konto
Med ditt VK Media- konto, det vill säga dina personliga inloggningsuppgifter, kan du bland annat logga in på Mellanbygden och ta del att allt material.

Ny digitalt? Gör så här för att skapa ett konto:
1. Gå in på mellanbygden.nu/aktivera
2. Fyll i ditt person- eller kundnummer samt postnummer. Klicka dig vidare och fyll i resterande uppgifter.
3. Klart!

Ifall du sedan tidigare har ett VK Media-konto, ett inlogg hos VK eller Folkbladet, använder du de uppgifterna även hos oss. Har du glömt ditt lösenord? Ingen fara, klicka här.

✔ Logga in och läs
Besök mellanbygden.nu och klicka på Logga in, högst uppe till höger. Eller använd denna direktlänk. Står ditt namn redan där är du redan inloggad.

✔ Mina Nyheter
Med Mina Nyheter kan du följa de ämnen som du tycker är intressanta. När det händer något viktigt i det ämne du följer får du en notis om det i din mobiltelefon, på datorn eller i din inkorg.

Med Mina Nyheter kan du följa:
– Ämnen
– Krönikörer
– Nyheter från orter

Till Mina nyheter

Är du nyfiken på e-tidningen hittar du mer info om den här.
Kontakta oss på kundservice om du behöver hjälp. Ett tips är att många bibliotek i länet också erbjuder hjälp för att hjälpa dig att bli mer digital. Läs mer här.