Hur börjar jag följa krönikör, ort eller ämne med Mina nyheter?

När du läser en artikel på vk.se hittar du förslag på ämnen du kan följa och som är utvalt för den artikel du läser. Du kan även klicka här för att komma direkt till Mina nyheter

och hitta ämnen som du är intresserad av.

Så här gör du för att följa (exempel från en mobiltelefon):
1. I en artikel klickar du på det ämne du vill börja följa, till exempel Vård.

bild_följa

2. Därefter klickar du på Följ.

bild_följaarkiv

3. Välj sedan hur du vill ta del av ämnet.

bild_följsteg3

4. Klart! Kom ihåg att du kan när som helst ändra dina inställningar.